邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店

邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店的評論

邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店

Provincialeweg 3, 3641 RS, 邁德雷赫特, 荷蘭查看酒店詳情
邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店
邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店
查看您旅行日期期間可使用的房間
我們提供價格保證
1晚

邁德雷赫特馬裏肯蘭酒店 評論-真實住客評語

4/5
很好
21則評價
真實評價
位置4.0
設施4.0
服務4.0
衛生程度4.0
篩選條件:
排序:
所有評價(21)
正面評價(15)
附有相片或影片之評價(2)
moniquedebruijne
入住日期 2024年6月
夫妻/情侶
5.0/5
傑出
發佈於 2024年6月18日
Wij verbleven hier 2 nachten naar aanleiding van een citytrip Amsterdam met een touringcar. Het hotel ligt een eindje buiten Amsterdam, maar gelukkig bracht de touringcar ons elke dag naar Amsterdam Noord en pikte ons daar savonds weer op. Onze gids begeleidde ons dan naar de veerpont die in enkele minuten weer aanmeert in Amsterdam Centraal. Van daaruit kan je makkelijk naar de binnenstad wandelen. Het hotel is echt heel fijn! Wij hadden in elk geval een mooie, ruime en lichte kamer, achteraan aan de zijkant van het hotel. Het hotel ligt in een groene omgeving, doch de kamers vooraan zouden wel hinder kunnen hebben van de (drukke) baan die daar loopt. Er was een Nespresso aanwezig met 4 cups, kopjes, lepeltjes, suiker en melk in poedervorm. De badkamer was heel modern en voorzien van een inloopdouche, toilet en lavabo. Een haardroger was aanwezig en is heel handig als je korter haar hebt. Voor lang haar zou ik zelf een fohn voorzien. Handdoeken werden vervangen indien men wenste. We opteerden voor half pension, aangezien er in de omgeving van het hotel geen eetgelegenheden zijn. Het ontbijtbuffet was voorzien van alles wat je maar kan wensen op een ontbijtbuffet. Er waren broodjes, croissants, mini-koffiekoeken, zoet en hartig beleg, fruit en fruitsalade, yoghurt, eitjes, ontbijtgranen....... Ik kan het niet allemaal opnoemen, maar er was in elk geval genoeg om de dag goed te starten. Voor het avondeten hadden we een 3-gangenmenu. Eerst soep of voorgerecht, dan een buffetje met vis en vlees, rijst, pasta, kroketjes, groentjes en een salade. Als nagerecht een ijsje of een vruchtenmousse. Allemaal lekker en voldoende. Ja kon er savonds ook à la carte eten, maar voor het zekerste dan toch zeker reserveren op voorhand. Er is ook een bar aanwezig waar men savonds gewenst nog een glaasje kan drinken. Het personeel aan de receptie en in de bediening is zeer vriendelijk en correct. Toen we huiswaarts vertrokken stond het personeel ons zelfs uit te wuiven. Dat had ik nog nergens gezien.
翻譯
Nadine S
入住日期 2024年1月
夫妻/情侶
5.0/5
傑出
發佈於 2024年1月28日
Vriendelijke verwelkoming. Nette kamer met alle nodige voorzieningen. Lekker ontbijt met een bravo voor de vriendelijke ontbijtdame. Tenslotte een dikke duim voor het restaurant, heerlijk gegeten - verfijnde gerechten en een knus kader. Een toppertje,
翻譯
EllyD307
入住日期 2023年5月
與朋友同行
5.0/5
傑出
發佈於 2023年5月15日
Heerlijk hotel, mooie kamers, super bedden, fijne badkamer. Daarbij moet ik het personeel een dikke pluim geven, zo kom je het niet vaak meer tegen. De gehele crew is super vriendelijk en gastvrij. 's morgens stond voor onze groep een grote ontbijttafel klaar, heel attent en super meegedacht, leuke tuin achter het hotel. Kortom wij hebben genoten met onze groep vrienden, onze dank daarvoor.
翻譯
入住日期 2023年1月
與朋友同行
0則評價
3.0/5
發佈於 2023年1月12日
Goed hôtel, luidruchtige plaats, Alles in orde, doch zeer drukke omgeving, invalswegen, files, aanvliegroute schiphol. Alle gevels van het hôtel hebben last van het verkeerslawaai. Mooi uitzicht, maar......
翻譯
入住日期 2021年9月
其他
0則評價
4.0/5
很好
發佈於 2021年9月28日
We stayed at this hotel via a Bongo voucher including 2 nights, breakfast and a main course diner. The hotel is located outside the city in a calm, green and peaceful environnement although along a road. Perfect location for cycling and walking activities and a good distance too to visit Amsterdam, Utrecht and plenty of other great cities around. The hotels’ atmosphere is very pleasant in a barocco style and very warm. The service is very attentive and kind. Our room was a large one with a very comfortable setting, nicely and warmly decorated and all necessary furniture you can expect from 4 stars hotel including a Nespresso machine refurbished every day. The bedding is very comfortable and of high-quality standards. The bathroom is very well equipped, with a very space and arrangement, including commodity furniture. The point to improve is the shower. Although it is a large and well-built one, it only offers a small and not very efficient shower head. Given the efforts to set up such a nice shower, you should at least expect a more adequate shower head to regulate the water distribution and a hand shower too. The whole experience was positive, but the main down point was the breakfast that although satisfactorily furbished, can be improved. The breakfast arear is quite narrow and the buffet is too small, creating queues and packing people too easily. There is only one coffee machine whihc is far from being enough and bread quality is too industrial for such a 4 stars place. We had expected at least fresh bread, dried fruits and a decent toaster whihc we could even find in the Campanile hotel in whihc we stayed the day before. Finally, all used plates and dishes were also stored in the corridor next to the entry place whihc is far from being ideal and welcoming. The food choice is still OK but if the management wish to improve this point, I trust clients would rate them even better. In conclusion, still a very recommended place for one or more nights and just take into account this is located in an isolated place and ensure you either have your car or a bike (renting available) if you wish to discover the surroundings.
翻譯
Escape03486177037
入住日期 2024年4月
家庭旅遊
3.0/5
發佈於 2024年4月16日
The hotel is a basic tourist hotel. We were in fact in a travel group (not listed in your category) We had a seperate dining room with a set buffet menu, dinner not included in the rate and the customary water to accompany dinner was also not. There was a restaurant with a limited menu where the food was better and less expensive than the set menu. The room was acceptable, however the bathroom shower had no door or shower curtaim. When showering the waters sprayed out into the bathroom resulting in slippery tiles. The standard of room servicing left a lot to be desired, when made the bed looked as if it had just been slept in. The hotel is listed as a four star hotel, but that is stretching ones imagination. Our rating 2 to 3 stars and no recommendation
翻譯
carlas78
入住日期 2023年3月
家庭旅遊
5.0/5
傑出
發佈於 2023年3月30日
An excellent hotel with all the comforts. Room has a coffee /Nespresso machine and comes with a strength 2 and 7 pod. Ours was refreshed each day. Bathroom has a hairdryer and toiletries and fresh towels, each morning on request. Beautiful furniture and bar area, just enough to read a good magazine and enjoy a nice meal. We travelled with Leger and this is one of their better hotels.
翻譯
入住日期 2023年1月
其他
0則評價
5.0/5
傑出
發佈於 2023年1月12日
Nous avons passé 2 nuits dans cet Hôtel. Il simplement magnifique, très propre et très calme. Accueil plus que chaleureux par un personnel très agréable et souriant. Une chambre merveilleuse et une literie confortable. J'ai dormi comme un bébé, ce qui n'arrive pas souvent. Buffet du petit-déjeuner copieux et appétissant. Je vous conseille de prendre ce dernier dehors si la météo le permet. Vous pouvez vous rendre dans cet hôtel sans problème, vous ne serez vraiment pas déçus et serez certain de passer un bon séjour.
翻譯
入住日期 2022年8月
與朋友同行
0則評價
4.0/5
很好
發佈於 2022年8月20日
Met 2 echtparen samen 2 overnachtingen gedaan in dit hotel. We zijn 3 dagen wezen fietsen bij de Vinkeveense plassen, Nieuwkoopse plassen en Loosdrechtse plassen. We hebben gebruik gemaakt van een aanbieding van zoweg.nl met 2x ontbijt en 1x diner op de dag van aankomst. Mooie kamers, vriendelijk personeel, goed eten en op elke kamer een Nespresso apparaat met 2 koffiekopjes en gratis cups hiervoor die elke dag aangevuld werden. Ook gratis parkeren en wifi en een stalling voor de E-bikes. Het enige nadeel is dat er geen airco op de kamers was, het was buiten 39 ° maar we hadden zelf een ventilator meegenomen. Ook is het lastig dat er maar een kaartje was voor de kamerdeur want als er een persoon het kaartje meeneemt om later binnen te kunnen komen valt alle electriteit uit in de kamer dus geen licht, tv e.d. voor de achterblijver!! Dus 2e kaartje vragen!! Verder een aanrader dit hotel!
翻譯
入住日期 2021年12月
家庭旅遊
0則評價
5.0/5
傑出
發佈於 2021年12月3日
Gezellig met mijn dochter hier geweest. Geweldig hotel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, kamer en badkamer erg schoon, fijne roomservice. Een absolute aanrader en we komen hier zeker terug!!!
翻譯
入住日期 2021年11月
夫妻/情侶
0則評價
5.0/5
傑出
發佈於 2021年11月28日
Onze kamer zag er netjes en verzorgd uit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was heerlijk en in het restaurant hebben we heerlijk gegeten. De ingang van het hotel vanaf de weg was even lastig te vinden, we kwamen eerst uit op een parkeerplaats 200m verderop.
翻譯
入住日期 2021年10月
夫妻/情侶
0則評價
4.0/5
很好
發佈於 2021年10月28日
Vriendelijk personeel, ruime kamers, uitgebreid ontbijtbuffet en buiten kunnen ontbijten, veel senioren die een paar dagen komen fietsen, net buiten Mijdrecht aan vrij drukke doorgaande weg. Minpuntje: te weinig ruimte om de vele electrische fietsen te stallen, werd opgelost door de fietsen in de eetzaal te mogen zetten ( de fietsen die er niet meer in pasten werden door het personeel met een ketting vastgezet buiten)
翻譯
入住日期 2021年10月
其他
0則評價
5.0/5
傑出
發佈於 2021年10月3日
Ayant reçu une box, nous avons profité de visiter Amsterdam (à 20 min) et de combiner avec cet hôtel. Quelle belle découverte : accueil, chambre spacieuse, petit-déjeuner buffet, .... Le + est le restaurant dans le même batiment. A recommander.
翻譯
入住日期 2021年8月
夫妻/情侶
0則評價
4.0/5
很好
發佈於 2021年8月31日
Weekend schoonmaak was slecht ook het opmaak van het bed was niet best . In de week was het perfect . De bedden waren goed . De receptie en de service was niets op aan te merken . Aardig en leuk personeel . Het ontbijt en het diner was uitstekend . De ligging is goed prima om te fietsen o.a. langs de Amstel , de diverse plassen tot in het groene hart , prachtige omgeving . prima fietsenstalling .
翻譯
入住日期 2021年8月
與朋友同行
0則評價
5.0/5
傑出
發佈於 2021年8月25日
Wij hadden een zeer ruime kamer op de begane grond; bedden, badkamer, faciliteiten (koffiemachine); alles was prima! We konden eten op het terras en/of de ruime tuin. Ook de gerechten waren zeer goed. De mensen van het hotel waren vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpuntje: de fietsenstalling. Erg weinig ruimte om je fiets te stallen en daarom kan je fiets makkelijk schade oplopen.
翻譯