Waarom moet ik Trip.com kiezen voor het boeken van een Chinees treinticket?

Of u nu voor vakantie, werk of studie naar China gaat: plan tijd in om het op twee na grootste land ter wereld te verkennen (of drie na grootste, afhankelijk van hoe u meet). De beste manier om het Middenrijk te verkennen is per trein. En dankzij een alsmaar groeiend hogesnelheidsspoornet is dit ook een steeds praktischer manier om te reizen. Met name in de dichtbevolkte oostkust van het land is reizen per trein de gemakkelijkste en goedkoopste manier om de bekendste reisbestemmingen van China te bewonderen.

Of u nu de overbekende route van Beijing naar Shanghai afreist, een ritje van 30 minuten meepikt van Shanghai naar Suzhou of de route naar de ongekende hoogtegraad van Lhasa per spoor aflegt: u ziet het prachtige diverse landschap van China gewoon aan u voorbij trekken.

Redenen om te boeken bij Trip.com

Boek in het Engels treintickets voor China

U hoeft geen Google Vertalen-genie te zijn of een derdejaarsstudent Chinees om treintickets voor China te boeken op Trip.com; dit kan gewoon in het Engels! Naast een eenvoudig, duidelijk Engelstalig boekingsproces biedt Trip.com ook een Engelstalige klantenservice indien u problemen ervaart.

Op elk gewenst moment online treintickets voor China boeken

Stelt u zich eens voor: u hebt de hele dag hard gewerkt. Nog snel even tickets voor het weekend boeken is wel het laatste waar u zin in hebt. Boek uw treintickets wanneer u maar wilt: 24 uur per dag, zeven dagen per week. Geen wachtrijen, geen vreselijke wachtmuziekjes. Ga gewoon internet op en zoek de tickets die u nodig hebt voor uw treinreis in China.

En daarna hoeft u ze alleen nog maar op het treinstation op te halen of….

Chinese treintickets bezorgd in steden in heel China

Hoewel de nieuwste treinstations in China steeds fraaiere voorbeelden van moderne architectuur zijn, is er weinig veranderd aan de ervaring in een wachtrij. Vermijd wachtrijen en mensen die voordringen: laat uw tickets thuis bezorgen! Trip.com kan tickets bij u laten bezorgen in steden in heel China (zie hier)

Voordelige bezorging van Chinese treintickets

Waar andere services soms hoge bedragen vragen voor bezorging, bezorgt Trip.com Chinese treintickets al voor slechts CNY 40 voor het eerste ticket en CNY 20 voor elk extra ticket.

如何在 Trip.com 網購買中國火車票 >
  2020 韓國品牌大獎
  2020 韓國品牌大獎
  2019 Google Material Design   設計大獎
  2019 Google Material Design   設計大獎
  2019 亞洲電子商務獎(香港)
  2019 亞洲電子商務獎(香港)